aj_whatz.beaderstarz
manik?mcm2 corak bleh buat
By: wati aj

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Aug-2009 07:12 Email | Share | | Bookmark
baju kak pah series 5

 
 
ni aku buat simple jer sebab corak baju nyer yg agak berserabut bak panting kayu.
so x nak semakkan lagi.
buat design mcm ni jer la.






Sunday, 30-Aug-2009 07:04 Email | Share | | Bookmark
baju kak pah series 4

 
 
[b]
baju ni pon nak buat design lain.
jadiknyer lain..
yg penting nampak motif bunganyer.'






Sunday, 30-Aug-2009 06:59 Email | Share | | Bookmark
baju kak pah series 3

 
 
[b]
ni konon2 nak buat fesyen lain..
jadiknye simple jer.
lagipon mmg kak pah memang suruh buat simple2 jer.


Sunday, 30-Aug-2009 06:53 Email | Share | | Bookmark
baju kak pah series 2

 
 
 
[b]
baju ni paling banyak pakai manilk.
berpeket2.
manik ni dijahit secara tali air.pening....


Sunday, 30-Aug-2009 06:46 Email | Share | | Bookmark
series baju kak pah

 
 

[b]baju pertama dari kak pah ni mmg challenging betol.
kain shiffon.
dah banyak kali tukar design tp x kene gaya.
last2 buat design ni jer. [/b]







ternyata,kak pah memang suka betul ngan hasil kerja aku..
die suruh buat lg 2 helai baju..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net